Një ditë e ka dhe korbi

by

Nga Martin Camaj

Erdhi një korb te dheu i butë nën shkrepa,
ai s’dinte me ndjekun vallet e pllumbave
palë e palë nën hijen e ullive.
E u ruente mos me lshuemun za
mes gazullimit të përgjithshëm
për mos prishë
ritmin e flatrave ndër valle.
Kur te e vona pllumbat kthyen në banesa,
e ndieu vehten korbi pllumb në shpirt.

Tags:

One Response to “Një ditë e ka dhe korbi”

  1. wings Says:

    nje dite per t’u denuar me lumturi?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: