Les femmes souliotes, voyant leurs maris défaits par les troupes d’Ali, pacha de Janina, décident de se jeter du haut des rochers,

by

nga Ary Scheffer (1795-1858)

Pranë Musée du Louvre.

2 Responses to “Les femmes souliotes, voyant leurs maris défaits par les troupes d’Ali, pacha de Janina, décident de se jeter du haut des rochers,”

  1. Last Man On Earth Says:

    Shume e bukur, nuk e dija qe egzistonte kjo. Ne Luver!

  2. alfred.b Says:

    E bukur. Sa te lirohen vizat do shkoj me pa.

    Meqe jemi ne teme kjo historia e shkurter e Konstantin Leont’ev “Storia di un giovane suliota” eshte shume e bukur dhe plot me domethenie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: