Nuk ka varr

by

Chris Milk është autori i videos së pare interaktive, ajo Wilderness Downtown e Arcade Fire. Praktikisht mund të futesh qytetin ku ke lindur dhe video plotësohët me fëmijërinë tënde. Për fat të keq punon më mirë me qytetet amerikane, nejse.

Milk vazhdon projektin me albumin e fundit të Cash. Jo rimasterizime, versione demo a gjëra të tilla, album i vërtetë, American VI, Ain’t no grave, këngë që merr titullin nga një këngë tjetër.

Johnny Cash Project, drejtuar nga Milk, zgjedh fotot më të bukura të Cash, zgjedhur nga rreth 250 mije njerëz në 127 video, e bën videon e parë, diçka spektakolare. Habit pjesëmarrja e madhe. A ndoshta s’habit fare, sepse ka pasur gjithmonë diçka të ndryshme te Cash, në krahasim me shumë kolege të tjerë. Nuk e di saktësisht se çfarë, por ka pasur diçka te Cash që e bënte gjithmonë më të dashur me publikun me të varfër e më rural të asaj Amerike që këndon. Ndoshta koncertet nëper burgje a në Vietnam, ndoshta kënga The Man in Black.

 

Advertisements

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: