…thellë në shpirt

by

 

Young Girl Writing a Love Letter, 1755. Pietro Antonio Rotar

 

nga Eni

Shikomë thellë në shpirt!

Prekmi ndjenjat me duar që zgjaten!

Vështromë thellë në mendime,kuptomi ato.

Shikomë në ëndrra,kam shumë ëndrra!

Disa ndoshta edhe naïve por, aq edhe të bukura!

Shikomë në dëshira,vlojnë ato,

gati të derdhen e të marrin jetë,

megjithëse shumë prej tyre do të ngelen veç dëshira!

Vështromë thellë,thellë në sy!

Zhytu aty dhe thith gjithçka sipas mënyrës time!

Atëherë do të më kuptosh!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: