Down Rock Shtator

by

 1. Thanksgiving Moon (DM Stith)
 2. Apple Pie Bed (Lawrence Arabia)
 3. Conscience Killer (Black Rebel Motorcycle Club)
 4. Crashing Limbs (Anni Rossi)
 5. What Did My Lover Say? (Wolf Parade)
 6. Shooting Star (Pale Sunday)
 7. Lucky Glichrist (The Unthanks)
 8. Violet! (Jeremy Messersmith)
 9. A Flower in a Glove (Frog Eyes)
 10. Why Does the Wind? (Tracey Thorn)
 11. The Open Road (John Hiatt)
 12. Falls City (Venice Is Sinking)
 13. Tea With Cinnamon (Katzenjammer)
 14. You Shine (John Cunningham)
 15. Solid Ground (Maps & Atlases)
 16. (Where Is My) Space Puppy? (Animal Names)
 17. Fall Hard (Shout Out Louds)
 18. Don’t Mess With a Texan (Mouse Fire)
 19. Vital Signs (Midnight Juggernauts)
 20. Pu Ert Solin (Olafur Arnalds)

Një falenderim i përzemërt, si çdo muaj, miqve që bëjnë të mundur ndarjen e këtyre këngëve. Turma e Egër dhe Cabaldixit

Në seksionin ” Shkarkim” mund të gjeni akoma këngët e muajve të shkuar.

_________________________________________________

Tirana Calling o në Fejsbuk. Nëse artikujt ju pëlqejnë ju ftojmë të na shtoni si miq, të na sugjeroni, të komentoni etj etj.

Advertisements

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: