Eklips hanëplotë

by

 

nga Dritan Mesuli

 

Kur t’harroj
shputat e gzhatuna shkelin ranë të ftohtë mohimi
gur tan thepa e xunktha
në nji breg t’lanun mas shpine.
Dallgë t’egra
përplasen n’shtegballin tem
pa ngushllim!!!!
Kur t’kujtoj
male shemben syve të mi,
gjaku vyshket e përgjumet në përpjetën e vet
pa limfë e ajër,
fjalët shurdhohen,e zemrimi ngreh kryet!!!

Dramca t’thame,
duert plot me to,
në rrokullime….

…hana buzëqesh krejt pa faj mbi krye….
kur t’harroj,
kur t’kujtoj!!!!

Tags: , , ,

9 Responses to “Eklips hanëplotë”

 1. Tweets that mention Eklips hanëplotë « Tirana Calling -- Topsy.com Says:

  […] This post was mentioned on Twitter by Darien Levani and Tirana Calling, Tirana Calling. Tirana Calling said: Eklips hanëplotë http://ff.im/-oCcxy […]

 2. edrus Says:

  Faleminderit TC që sillni këto perla të Mesulit!

 3. antipatetizem Says:

  shum patetik ky malcor i vetmum maje malesh qi thrret per t’tremb vetmin

 4. milial Says:

  shume e bukur

 5. el_faraone Says:

  ç’do me thën “gzhatuna” ?

 6. xhenius Says:

  i ke nigju lutjet e mia TC,m’merr gjithmon’ malli per ket djal 🙂

 7. rudionlikani@yahoo.com Says:

  duhet te ndihmojme shoqi-shoqin per te lene duhanin para eklipsit , pa derra dhe sidomos pa hijena gjarperinje qe s jane kobra munde te arrijme shum mw shumw

 8. rudionlikani@yahoo.com Says:

  HARROVA PIRSIT E GJAKUT

 9. rudionlikani@yahoo.com Says:

  ENDRRA IME QE NGA 5-A , DHE QE BABAI THA LERI BUDALLIQET

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: