Down Rock Qershor

by

Gil Scott - Heron

 1. Human Jungle (Take It Easy Hospital)
 2. Measure (Field Music)
 3. Black Keys (The Minutes)
 4. Learn By Example (Tarlton)
 5. Hollywood (Codeine Velvet Club)
 6. Mixtapes (Plushgun)
 7. Me And The Devil (Gil Scott-Heron)
 8. Butch (Saint Motel)
 9. Arm Over Arm (Screaming Females)
 10. My Name Is Lion (The Morning Pages)
 11. Latin America (Holy Fuck)
 12. Colors (The Pass)
 13. You Won’t Be Happy With Me (Tenlons Fort)
 14. Six Is One (Free Electric State)
 15. Gloomy In Us All (Thunder Buffalo)
 16. Kandi (One EskimO)
 17. Hug the Harbour (Emma Pollock)
 18. Semaphore (Bettie Serveert)
 19. Symphonies (Dan Black feat. Kid Cudi)
 20. Twilight (Elliott Smith)

Një falenderim i përzemërt, si çdo muaj, miqve që bëjnë të mundur ndarjen e këtyre këngëve. Turma e Egër dhe Cabaldixit

Në seksionin ” Shkarkim” mund të gjeni akoma këngët e muajve të shkuar, e ti shkarkoni falas e ligjërisht ( egziston fjala ligjërisht në shqip? ) .

Advertisements

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: