Kalojnë gra që ty të ngjajnë

by

nga Shkëlqim Çela

Kalojnë gra që ty të ngjajnë –

me gërshetin si litar mbi supe

dhe unë dënohem prapë

me varje në shtylla të ngurta grashë të huaja.


– Një i verbër ecën pas nuhatjes së qenit –
dhe krahu i shkopit të tij troket

qindra dyer që unë s’i shoh

e që s’i japin kurrë përgjigje.

 

Advertisements

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: