Down Rock Mars

by

Best New Thing : The Brian Jonestown Massacre

 1. Twenty-Two (Wakey! Wakey!)
 2. Romance Is Boring (Los Campesinos!)
 3. 90’s Lover (Vessel)
 4. Remember (Lali Puna)
 5. Black Eyes (Shearwater)
 6. Let’s Go Fucking Mental (The Brian Jonestown Massacre)
 7. Waves (Holly Miranda)
 8. I Am a Paleontologist (They Might Be Giants)
 9. Let Go (JJ)
 10. In the Flesh (Fol Chen)
 11. Let It Rain (Pierced Arrows)
 12. Last Drop (Awesome New Republic)
 13. Faces (The Happy Hollows)
 14. Sleepwalkers (Linda Draper)
 15. Acts Of Man (Midlake)
 16. Blue (We Are Wolves)
 17. Lion Face Boy (Seabear)
 18. Bewilder (Elaine Lachica)
 19. The Stranger (The Tenant)
 20. Gazzilion Ear (Doom)

Një falenderim i përzemërt, si çdo muaj, miqve që bëjnë të mundur ndarjen e këtyre këngëve. Turma e Egër dhe Cabaldixit

Në seksionin ” Shkarkim” mund të gjeni akoma këngët e muajve të shkuar.

_________________________________________________

Tirana Calling o në Fejsbuk. Nëse artikujt ju pëlqejnë ju ftojmë të na shtoni si miq, të na sugjeroni, të komentoni etj etj.

Advertisements

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: