Ashkla

by

Pash babin sot, ishte plakur shumë.
Qe sikur të kishe parë njëri pas tjetrit “Për një grusht dollarësh” dhe “Gran Torino”.
Ja thashë. Buzëqeshi.

Më tha që kam akoma ndjenjën e humorizmit. Iu përgjigja që është e vetmja gjë që më ka ngelur.
Pastaj vajti të fliste me mamin.

Unë duke dalë nga shtëpia gabimisht theva derën e guzhinës: një grusht iu përplas sipër.

Hoqa ashklat e fundit natën vonë, ndërsa lexoja mesazhin që më kishte lënë afër nje kutie mjekimi.
Kishte shkruajtur vetëm: “Më vjen keq”.

Advertisements

Tags: ,

One Response to “Ashkla”

  1. Miss Germs Says:

    kjo ishte cishte!!!! *****

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: