Violina

by

Ritfolk – Violina

Ajo e donte me shumë se çdo gjë në këtë botë,

Për të ishte magjia mbi humnerën e plotë
Me të vraponte rrugëve ne shi
Bashke kishin qarë që fëmi
Dhe kur të dyja luanin, kur te dyja vallëzonin,
ajo dhe violina e saj, në mendjet tona kanë qënë çdo natë
Mbaj mend se një ditë vetëm ish,
krahëhap drejt një përqafimi u nis, violina në dorën e saj më nuk ish.
Vajza tashmë kish humbur në krahë e tij,
violina nga larg vajtonte por ajo dot më se dëgjonte
Nisëm dhe me vete thamë “ Ka rëne në dashuri, për herë të parë.
Violina nga larg vajtonte por ajo dot më se dëgjonte
Nisëm dhe me vete thamë “ Ka rëne në dashuri, për herë të parë.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: