Dhurata dhe probleme

by

nga Bubi Kaçurrel

Dhurata dhe probleme


Nëse artikulli ju pëlqen ndajeni me miqtë tuaj në Facebook

Tags: , , ,

4 Responses to “Dhurata dhe probleme”

 1. artcultcommunication Says:

  lol!!!!

 2. xhenius Says:

  hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  humor “demokracie”

 3. kritika Says:

  mbase babit i iken koka sepse kutite jane hapur njehere dhe kerkohet qe te hapen serish…..te kecen xhaxhi…..(sa per tu bere avokati i berishes)

 4. uncle_walt Says:

  I shkreti ti!!!! :):):):):)
  Grande bubi kacurrel!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: