Zero Zero Genti në Tirana Rock Caffe

by
nga Aira
Të dashur njerëz që ndonjëherë na i kushtoni veshët tuaj, dhe me pak fat edhe ndonjë pjesë të shpirtit. Kemi lënë një ditë, orar edhe vend për të bërë një koncert live.
Dita është e enjte ,7 janar i vitit të ri 2010, ora mendohet të jetë 19:30 por s’është  e sigurt, ama vendin e kemi të sigurt, quhet “Tirana Rock Caffe”. Do të luaje ai, Zeri Zero Genti dhe do ta dëgjoni ju.
Mendohet që do ja kalojmë mirë, edhe pse është dimer dhe filloi të bëjë ftohtë tamam tani, se kush ka thënë që muzika e mirë të ngroh.
Mirë-u-takofshim.
p.s : se mos harroni aparatet fotografike.
recensioni per Arti magjik i dorës së djathtë
Zero Zero Genti në myspace

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: