Down Rock këngët e Dhjetorit

by

Kings Of Convenience

 1. Calling Out To You (Anders Parker)
 2. Basic Space (The XX)
 3. You’ve Got the Love (Florence and the Machine/The XX)
 4. Kiss With A Fist (Florence And The Machine)
 5. Secrets / You’re Always Watching (Girls In Trouble)
 6. Illuminated (Múm)
 7. When I’m Small (Phantogram)
 8. Shapeshifter (The Last Tide)
 9. Bleeding Hearts (Parlour Steps)
 10. Unpredictable (Tahiti 80)
 11. Boat Behind (Kings Of Convenience)
 12. Flirted With You All My Life (Vic Chesnutt)
 13. Si pero no (Alex Cuba)
 14. Wanderlust King (Gogol Bordello)
 15. Witching Stone (Black Heart Procession)
 16. The Great One (Gravity Wave)
 17. Self-Awakening (Ernst Gonzales)
 18. Tiger Tamer (Arms)
 19. Lousiana (Brontosaurus Chorus)
 20. A Beautiful Day (Seven Saturdays)

Një falenderim i përzemërt, si çdo muaj, miqve që bëjnë të mundur ndarjen e këtyre këngëve. Turma e Egër dhe Cabaldixit

Në seksionin ” Shkarkim” mund të gjeni akoma këngët e muajve të shkuar.

_________________________________________________

Tirana Calling o në Fejsbuk. Nëse artikujt ju pëlqejnë ju ftojmë të na shtoni si miq, të na sugjeroni, të komentoni etj etj.

Advertisements

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: