Këngë të reja për shkarkim – Korrik 2009

by
The Dears - pop rock kanadez

The Dears - pop rock kanadez

 1. Get High (Amélie)
 2. So Called Democracy (Stephane Tv)
 3. Shadows (Au Revoir Simone)
 4. Mary’s Market (God Help the Girl)
 5. Spanish & Jazz (Wild Moccassins)
 6. Silver Among the Gold (Grand Archives)
 7. Actor Out of Work (St. Vincent)
 8. Luna (Fanfarlo)
 9. Meldown in a Major (The Dears)
 10. Vampire (Pink Mountaintops)
 11. Beggar’s Bowl (Polvo)
 12. Burning Inside (Gretchen Phillips)
 13. Fireplace (Lost In The Trees)
 14. When The Devil’s Loose (A.A Bondy)
 15. The First Days Of Spring (Noah And The Whale)
 16. Into The Hillside (Cassettes Won’t Listen)
 17. I Am Leaving (Blue Roses)
 18. Story (Great Northern)
 19. Dinosaur (Bronze Age Fox)
 20. Hiding Behind The Moon (Jeff Hanson)

Një falenderim i përzemërt, si çdo muaj, miqve që bëjnë të mundur ndarjen e këtyre këngëve. Turma e Egër dhe Cabaldixit

Në seksionin ” Shkarkim” mund të gjeni akoma këngët e muajve të shkuar.

_________________________________________________

Tirana Calling o në Fejsbuk. Nëse artikujt ju pëlqejnë ju ftojmë të na shtoni si miq, të na sugjeroni, të komentoni etj etj.

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: