Këngë të reja për shkarkim – Qershor 2009

by
Dinosaur Jr.

Dinosaur Jr.

 1. Stripes (Bell Orchestre)
 2. I Want You To Know (Dinosaur Jr.)

 1. Take It In (Wye Oak)
 2. Time Will Tell (Linda Draper)
 3. All Or Nothing (Au Revoir Simone)
 4. The Last Ride (Souldout)
 5. Valentine (Trentalange)
 6. All The Stars (Golden Bear)
 7. I Am Leaving (Blue Roses)
 8. The Trapeze Swinger (Iron & Wine)
 9. Sugar (Wooden Birds)
 10. Where Does It Hide? (Alligators)
 11. Pop Lie (Okkervil River)
 12. Twinkie Twinkie Little Star (Pansy Division)
 13. Polka (Yves Klein Blue)
 14. Lonesome (Naomi Greenwald)
 15. Dare (Mary Onettes)
 16. November Was White, December Was Grey (Say Hi)
 17. Wide (The Cloud Hymn)
 18. Prepare Your Coffin (Tortoise)

Një falenderim i përzemërt, si çdo muaj, miqve që bëjnë të mundur ndarjen e këtyre këngëve. Turma e Egër dhe Cabaldixit

Në seksionin ” Shkarkim” mund të gjeni akoma këngët e muajve të shkuar.

_________________________________________________

Tirana Calling o në Fejsbuk. Nëse artikujt ju pëlqejnë ju ftojmë të na shtoni si miq, të na sugjeroni, të komentoni etj etj.

Tags: , , , , ,

One Response to “Këngë të reja për shkarkim – Qershor 2009”

 1. desaparacidos Says:

  Jane te gjitha ta bukura por sidomos kjo “Polka” nga Yven Klein Blue, numri 13. Mos e humbisni.a

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: