Konkurs për tregimet më të mira.

by

Shoqata kulturore gjermano-shqiptare „Robert Schwartz“ fton gjithë autorët shqiptarë të prozës të dërgojnë një krijim të tyrin të pabotuar, i cili mundësisht të mos i kalojë 15 faqet, në adresën tonë: rruga Ismail Qemali 30 (pranë ish-Bllokut), Tiranë ose në adresën e e-mailit: hannak@abissnet.al
Me këtë rast Shoqata jonë shpall edhe konkursin për 15 pjesët më të mira në prozë të viteve të fundit. Data e fundit e dorëzimit është 31 korrik 2009. Fituesit do të prezantohen në një botim të veçantë dhe në botime të përziera me autorë të tjerë nga vendet e Ballkanit, natyrisht duke shpërblyer të drejtën e autorit. Për tregimet më të mira do të ketë edhe disa çmime. Parapëlqehen tema të mprehta të sotme, marrëdhëniet me fqinjët, dilema të identitetit kulturor etj.

Duke ju falënderuar për interesimin

Dr. Ardian Klosi
Drejtor ekzekutiv i Shoqatës kulturore gjermano-shqiptare

„Robert Schwartz“

Tags: ,

6 Responses to “Konkurs për tregimet më të mira.”

 1. Uncle walt Says:

  Adresa e e-mail-it del si e padispoinueshme…

 2. desaparacidos Says:

  hannak@abissnet.al

  Punon

 3. Uncle Walt Says:

  faleminderit 😉

 4. Le talisman Says:

  Pjesmarrja ne kete konkurs a eshte e limituar ne moshe ?

 5. desaparacidos Says:

  Nuk besoj Talisman, aty te artikulli nuk thote gje per moshen. Fat te mbare nese merr pjese, e na thuaj si shkoi.

 6. koshqipetari Says:

  Kur do te behen publike fituesit? flm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: