Kujtime muzikore dhe jo vetem

by

Kisha nje kitare, dhe nje pistolete TT Doja te beja karriere, me njeren apo me tjetren, dhe e dashura
me quante Jeff si Jeff Beck, ne shqip e thoshte Xhef duke u zgjatur tek F-ja.

Poshte shoferet e kinostudios.
Poshte Festivali i Kenges Se Lehte dhe poshte dasmat me orkester.
Une ferkoje kitaren me nje dore e vajzen me tjetren, por e vetmja gje
per te cilen mendoja ishte se sa tritol duhej per BBF-ne

Ato dite, e mbaj mend mire, degjoja vetem Quicksilver Messenger Service.
Ata mund te kishin bere çdo gje qe donin, por nuk donin ta benin

Tags: , , ,

2 Responses to “Kujtime muzikore dhe jo vetem”

  1. Krasta Krau Says:

    Coooooool

  2. Anonymous Says:

    haha…sa coool vertet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: