10 filmat aksion me te bukur sipas IMDB

by

 

 

1.        Il buono, il brutto, il cattivo. (1966)
2.        The Dark Knight (2008)
3.        Star Wars: Episode V – The Empire Strikes Back (1980)
4.        Shichinin no samurai (1954)
5.        Star Wars (1977)
6.        The Lord of the Rings: The Return of the King (2003)
7.        C’era una volta il West (1968)
8.        Raiders of the Lost Ark (1981)
9.        The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001)
10.        Fight Club (1999)

Tags: , ,

9 Responses to “10 filmat aksion me te bukur sipas IMDB”

 1. yummania Says:

  1,2,4,7,10 bejne per mua.te tjerat merri me leng;)

 2. desaparacidos Says:

  Do te thuash qe nuk i ke pare Star Wars e as Lord of the rings?

 3. harold Says:

  lord of the rings i jap me shum kredite per performancen kompjuterike te filmit sesa per 1 nga 10 me te miret aksion

 4. Darien Levani Says:

  Lord of the rings i ka te gjitha mer Harold. Epik, historik, aventure, roze, aksion, …per mua eshte nder filmat me te kompletuar qe eshte realizuar ndonjehere. Normal deri diku duke qene se zgjat 9 ore, po jane 9 ore te perdorura mire.

 5. eniturkeshi Says:

  jo si kam pare dhe nuk me interesojne ne fakt.

 6. Darien L Says:

  All I’m saying is gove Lord of the rings a chance.

 7. eniturkeshi Says:

  the last movie i can give a chance..nuk i honeps dot.

 8. neritan Says:

  Me mire 1 dhe mos e vijoni me tej listen.

 9. arian Says:

  shum i mir

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: