Kthimi i atij qe nuk ka ikur kurre : Bob Dylan

by

Lajmi, edhe pse jane me shume zera korridori, eshte nga ata qe nuk mund te injorohet : Bob Dylan po pergatit nje album te ri dhe..degjoni degjoni, teorikisht do jete nje album i perqendruar mbi Dashurine.

S’eshte aq e thjeshte e bere nga njeriu qe eshte bere i famshem, midis te tjerave, per non – love songs. Dreqi ta marre, e ka shpikur ai vete ne kenge si I’m not there apo It ain’t me babe. Albumi do titullohet Together Through Life, dhe pritet te dali ne date 28 prill.  Ideja lind nga kolona muzikore e filmit te rregjisorit francez Oliver Dahan.

Dihen titujt e shtate kengeve, qe do te jene

“Beyond Here Lies Nothin'”
“Life Is Hard”
“My Wife’s Hometown”
“Forgetful Heart”
“Shake Shake Mama”
“I Feel A Change Coming On”
“It’s All Good”

Nje tjeter projekt interesant, mbi te cilin deri tani informacionet jane te paketa, eshte ai i nje tribut Hank Williams, legjendes se muzikes country, duke rikenduar rreth 20-25 kengesh te lene ne mes nga Williams. Midis pjesemarreseve te tjere, flitet per emra si Willie Nelson dhe Jack White, qe ndoshta eshte edhe trashegimtari i tij ne shekullin e ri.

Advertisements

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: